Voor wie

De praktijk richt zich op jongeren en volwassenen met psychische klachten als angsten, somberheid, druk en rusteloos gedrag, emotieregulatieproblemen, levensfaseproblematiek, identiteitsproblemen, moeite met intimiteit of relatieproblemen in algemene zin, moeite met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, studieproblemen en/of problemen in de omgang met leeftijdsgenoten of ouders.

Behandelaar

In 2002 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Maastricht. Hierna ben ik gestart bij de afdeling jeugd van de GGZ NHN (voormalig RIAGG) en de forensische psychiatrische afdeling van de GGZ NHN.

In 2009 heb ik me binnen de forensische psychiatrie verder gespecialiseerd tot GZ-psycholoog en in 2015 tot psychotherapeut. In die periode heb ik ook enige tijd gewerkt in een vrijgevestigde kinder-­ en jeugd opvoedpraktijk in Alkmaar. Sinds 2016 ben ik kandidaat lid van de Nederlandse Psychoanalytische Vereniging (NPaV) en in opleiding tot psychoanalytica in Amsterdam. Tevens ben ik in dat jaar gestart met mijn eigen praktijk in het Willibrordus Business Center (WBC) in Heiloo, waar meerdere zelfstandig ondernemers gevestigd zijn.

Wachttijden

Voor actuele wachttijden kunt u contact opnemen met de praktijk.